Wednesday, April 23, 2014

Dance connects people

Maanantai-iltana tuultiin kotiin Hollannista ja on kyllä pakko sanoa että tämä reissu oli elämäni paras! Iso porukka, hyvä henki koko porukassa, kaikki kannusti kaikkia ja tuloksena tästä oli 12 mitalia Suomelle! 4 kultaa, 3 hopeata, 1 pronssi, 3 4. sijaa ja yksi 5. sija. Kaikki jotka selvittivät tiensä finaaliin sai mitalin (6 parasta paria). Huikea saavutus, olen erittäin ylpeä meidän porukasta!

Meidän omat tanssimme sujui myös mallikkaasti ja merkittävää kehitystä viime vuoteen verrattuna oli havaittavissa. Tanssi tuntui koko ajan hyvältä ja muutama pieni törmäily ei haitannut menoa. Pitää vaan keskittyä siihen omaan juttuun eikä antaa muiden parien häiritä. Taso oli erittäin kova ja se on aina kiva fiilis kun saa antaa kaikkensa lattialla. Meidän suorituksemme riitti neljänteen sijaan ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä kun ottaa huomioon että nyt oltiin ylemmässä sarjassa kun viime vuonna ja silloin saatiin pronssia.

Sunnuntaina oli aika erikoinen hetki kun saatiin kunniatehtävä, kannettiin Suomen lippua kilpailupäivän avaijaisissa.

Päivän ja jopa koko viikonlopun kruunasi Suomen kansallislaulu joka soitettiin ensimmäistä kertaa Holland Dans Spektakel -tapahtuman historiassa sen johdosta että Gustav ja Karin voittivat World Cup -sarjan kultaa vakiotanssien Duo 1 -luokassa.

Nyt odotamme jo innolla seuraavaa vuotta ja Hollannin matkaa, väliin mahtuu tietysti paljon muuta tanssia ja kilpailuja.

Lisään kuvia ja videota kunhan saan niitä käsiini.